AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık gölde balık görmek

Kahve falında bulanık gölde balık görmek

Kahve falında bulanık gölde balık görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, makbul olmayan işler yapacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık gölde balık gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kendi kararlarınızı bizzat kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında bulanık gölde balık görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bulanık göle düşmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına inanılır.

Kahve falında bulanık göl görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işarettir.

Kahve falında bulanık gölde yüzmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işarettir.

Kahve falında bulanık göle görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık bir göl görmek başına uğursuzluklar geleceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık denizde balık görmek masa başı bir işe girileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işarettir.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir