AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık göl görmek

Kahve falında bulanık göl görmek

Kahve falında bulanık göl görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık göl gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Kahve falında bulanık gölde yüzmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık göle görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık bir göl görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık göl görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında bulanık gölde balık görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık göle düşmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gözü bulanık görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık akvaryum görmek çok zor günler geçirileceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir