AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık gölde yüzmek

Kahve falında bulanık gölde yüzmek

Kahve falında bulanık gölde yüzmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında bulanık gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında bulanık gölde yüzmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bulanık göl görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işaret eder.

Kahve falında bulanık gölde balık görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık göle görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında bulanık bir göl görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık göle düşmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık su yüzmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı ve bulanık denizde yüzmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir