AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık bir göl görmek

Kahve falında bulanık bir göl görmek

Kahve falında bulanık bir göl görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yoğun stres altında kalacağına yorulur.

Kahve falında bulanık bir göl gördüyseniz:

  • Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir.

Kahve falında bulanık bir göl görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık göle görmek hastalıklarından kurtulacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına inanılır.

Kahve falında bulanık göle düşmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, işbirliği içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık gölde balık görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık gölde yüzmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine yorulur.

Kahve falında bulanık göl görmek sevinçli bir hayat süreceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık ayna görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık kuyu görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir