AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık fotoğraf görmek

Kahve falında bulanık fotoğraf görmek

Kahve falında bulanık fotoğraf görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık fotoğraf gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Kahve falında bulanık fotoğraf görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak yükseleceğine, atılım yapacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık havuz suyu görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık akan nehir görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan bulanık su görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suyun içinde olmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir