AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık havuz suyu görmek

Kahve falında bulanık havuz suyu görmek

Kahve falında bulanık havuz suyu görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, beklenilen takdiri alacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, onu alkışlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık havuz suyu gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Kahve falında bulanık havuz suyu görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, ardından yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında bulanık havuza girmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık sulu havuz görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında bulanık havuzda yüzdüğünü görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık havuz görmek parasının her zaman bereketli olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir