AnaSayfa / Genel / Kahve falında buhur koklamak

Kahve falında buhur koklamak

Kahve falında buhur koklamak çok büyük sorunlar yaşayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, maddi sorunlarının artacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, işlerin düzgün gideceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına işarettir.

Kahve falında buhur koklamak gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Kahve falında buhur koklamak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet eder.

Kahve falında buhur görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında buhur yakmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül koklamak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kadın saçı koklamak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçları koklamak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

Kahve falında idrar koklamak kazancın her geçen gün daha da artacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet eder.

Kahve falında eter koklamak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir