AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları koklamak

Kahve falında saçları koklamak

Kahve falında saçları koklamak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hedeflere ulaşamayacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işarettir.

Kahve falında saçları koklamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Kahve falında sevgilinin saçlarını koklamak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın saçı koklamak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında saçı koklamak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçını kokladığını görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları koklamak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine inanılır.

Kahve falında saçını koklamak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, malında azalmaya delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını koklamak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını koklamak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir