AnaSayfa / Genel / Kahve falında buhur yakmak

Kahve falında buhur yakmak

Kahve falında buhur yakmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buhur yakmak gördüyseniz:

  • Harika önerileriniz olmasına rağmen, çok fazla baskı yapmanız ya da ısrar etmeniz hiç bahsetmemenizle aynı etkiyi yaratabilir.

Kahve falında buhur yakmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına inanılır.

Kahve falında buhur görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buhur koklamak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, verdiği emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında evini yakmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odunlarla ateş yakmak işlerinin duracağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak çok büyük başarılar kazanılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tül perde yakmak neşeli bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak insanlardan bir süre uzak duracağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir