AnaSayfa / Genel / Kahve falında eter koklamak

Kahve falında eter koklamak

Kahve falında eter koklamak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kötü yola sapmayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, aksiliklerin yaşanacağına, başına türlü belalar geleceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalettir.

Kahve falında eter koklamak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız yakalanmamak için gerekli tedbirleri almalısınız.

Kahve falında eter koklamak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını koklamak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir kadını koklamak yeni bir işe girileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında portakal koklamak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik koklamak işten yana kısmetinin kapanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kahve koklamak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saçları koklamak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin sizi kokladığını görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir