AnaSayfa / Genel / Kahve falında gübre yığını görmek

Kahve falında gübre yığını görmek

Kahve falında gübre yığını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Kahve falında gübre yığını gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında gübre yığını görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, en pahalı evlerde oturacağına alamet eder.

Kahve falında elma yığını görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuğla yığını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yatak yığını görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, başarılarının devamlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır yığını görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında elbise yığını görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işarettir.

Kahve falında kıyafet yığını görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yalnız kalmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında toz yığını görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir