AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday yığını görmek

Kahve falında buğday yığını görmek

Kahve falında buğday yığını görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, huzurun kaçacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, isteklerini yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında buğday yığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Kahve falında buğday yığını görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise yığını görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar yığını görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, önünü açacağına delalettir.

Kahve falında yatak yığını görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hurda yığını görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına delalettir.

Kahve falında elma yığını görmek bol rızık elde edeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekin yığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir