AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak yığını görmek

Kahve falında yatak yığını görmek

Kahve falında yatak yığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak yığını gördüyseniz:

  • Eğitiminizi, belli ekspertiz konularını veya yeteneklerinizi ilgilenirden bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında yatak yığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, satışların düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın yığını görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır yığını görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuğla yığını görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday yığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar yığını görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır yığını görmek insanlara yardım edeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Kahve falında elma yığını görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, düşmanların barışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir