AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma yığını görmek

Kahve falında elma yığını görmek

Kahve falında elma yığını görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, hayır ve bereketin artmasına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Kahve falında elma yığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var.

Kahve falında elma yığını görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kum yığını görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında çakıl yığını görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tomruk yığını görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında kum yığını altında kalmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında fındık yığını görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kötü ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saman yığını görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yığın görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir