AnaSayfa / Genel / Kahve falında arpa şehriye çorbası görmek

Kahve falında arpa şehriye çorbası görmek

Kahve falında arpa şehriye çorbası görmek zinde kalacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, aşama göstermeyeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında arpa şehriye çorbası gördüyseniz:

  • Atacağınız her adımı iyi hesaplayın, tedirginlik hissedebilirsiniz.

Kahve falında arpa şehriye çorbası görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında arpa şehriye pilavı görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arpa şehriye görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında şehriye çorbası yemek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tel şehriye çorbası görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, hayırlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında şehriye çorbası pişirmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına inanılır.

Kahve falında şehriye çorbası görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında şehriye çorbası içmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir