AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday arpa görmek

Kahve falında buğday arpa görmek

Kahve falında buğday arpa görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, dertlerine çare bulacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına yorulur.

Kahve falında buğday arpa gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında buğday ve arpa görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında buğday arpa görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında biçilmiş arpa görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arpa görmek geleceğe dair planlar yapacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında arpa başağı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında arpa satmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında ambarda arpa görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek kazancın katlanacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir