AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday üzerinde yürümek

Kahve falında buğday üzerinde yürümek

Kahve falında buğday üzerinde yürümek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında buğday üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , hastalıklarının da şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday üzerinde yürümek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına alamet eder.

Kahve falında buğday tarlasında yürümek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday yağdığını görmek kazancının epey düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday sermek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, dertleşerek moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında dolu buğday görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işaret eder.

Kahve falında çuvala buğday koymak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuklara buğday vermek işlerin yoluna gireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir