AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday sermek

Kahve falında buğday sermek

Kahve falında buğday sermek üzüntülerin sona ereceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hasadının tarlasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında buğday sermek gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Kahve falında buğday sermek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ipe çarşaf sermek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dostlardan zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında fındık sermek geçim sorunuyla karşılaşacağına, karasızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır sermek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında kirmizi hali sermek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında sofra sermek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına inanılır.

Kahve falında halı kilim sermek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında yere un sermek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir