AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday yağdığını görmek

Kahve falında buğday yağdığını görmek

Kahve falında buğday yağdığını görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday yağdığını gördüyseniz:

  • Eski olaylar düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında buğday yağdığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işarettir.

Kahve falında gökten buğday yağdığını görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında para yağdığını görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, kişinin her türlü zenginliğine alamet etmektedir.

Kahve falında yildiz yağdiğini görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yağda balık kızartmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten ateş yağdığını görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten kar yağdığını görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, daha fazla yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaz günü kar yağdığını görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir