Kahve falında tavuklara buğday vermek

Kahve falında tavuklara buğday vermek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, istediği noktalara geleceğine, evlerine dünürcü geleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, güzel bir hayat süreceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında tavuklara buğday vermek gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Kahve falında tavuğa buğday atmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuklara buğday vermek karamsar ve umutsuz olacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine alamet eder.

Kahve falında buğdayı yıkamak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında buğday tarlası biçmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, ele geçen kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında nohut ve buğday görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında buğday tarlası sulamak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine yorulur.

Kahve falında keşkeklik buğday görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir