AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday taşımak

Kahve falında buğday taşımak

Kahve falında buğday taşımak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, fesat kimselerin çıkacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında buğday taşımak gördüyseniz:

  • Örneğin size her zaman gerekli olan yakın dostları gücendirebilirsiniz.

Kahve falında buğday taşımak dayanışmanın ve düzenin artacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalettir.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında buğday çuvalı taşımak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday sapı taşımak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında buğday taşımak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, başarının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalla buğday taşımak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, itibarının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday deposu görmek başarıdan başarıya koşacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında toplu buğday görmek moral bulacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir