AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında buğday taşımak

Kahve falında sırtında buğday taşımak

Kahve falında sırtında buğday taşımak müjdeli haberler alınacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ekmeğin kesileceğine, yeni yatırımlar yapacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında buğday taşımak gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında buğday taşımak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday sapı taşımak güçten düşeceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday çuvalı taşımak kalkınacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday taşımak üzüntülerin biteceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla buğday taşımak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, işlerin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında annesini taşımak sermayesini kaybedeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet eder.

Kahve falında anne sırtında taşımak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir