AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu buğday görmek

Kahve falında toplu buğday görmek

Kahve falında toplu buğday görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu buğday gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız gerekiyor.

Kahve falında toplu buğday görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa alamet etmektedir.

Kahve falında toplu yılan görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu altın bulmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine inanılır.

Kahve falında toplu para almak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu yemek yemek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Kahve falında toplu iğne takmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, yılmayacağına delalet eder.

Kahve falında toplu yemek görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden toplu iğne topladığını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir