AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday deposu görmek

Kahve falında buğday deposu görmek

Kahve falında buğday deposu görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında buğday deposu gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan plan, anlaşma, düzenleme veya ilişkilerden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında buğday deposu görmek merdiven atlayacağına, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah deposu görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalettir.

Kahve falında su deposuna düşmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işaret eder.

Kahve falında depo temizlemek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulur.

Kahve falında gıda deposu görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında benzin deposu görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında su deposu yapmak sevinçli ve güzel haberler alacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine inanılır.

Kahve falında mazot deposu görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir