AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kötü yönde hareket edeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, mutlu günler göreceğine, şöhret ve hayır getireceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına tabir olunur.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası gördüyseniz:

  • Bazı konular karışık olabilir ya da kısa bir süre için daha da fazla karışabilir.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek canını ve malını hiçe sayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil tarla görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına tabir olunur.

Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil vadi görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında yemyeşil su görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulur.

Kahve falında yemyeşil nehir görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil alan görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yemyeşil bir yer görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir