AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlası biçmek

Kahve falında buğday tarlası biçmek

Kahve falında buğday tarlası biçmek kötü düşmana, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, hayıflanacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında buğday tarlası biçmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Kahve falında tarlada buğday biçmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday tarlası biçmek kısmetin bollaşacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orakla buğday biçmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday biçmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarla biçmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına yorulur.

Kahve falında tarlada ot biçmek hastalıkların haneden uzak olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Kahve falında tarlada ekin biçmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefen biçmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir