AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini buğday tarlasında görmek

Kahve falında kendini buğday tarlasında görmek

Kahve falında kendini buğday tarlasında görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok para kazanacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hastalıktan şifa bulmaya, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini buğday tarlasında gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz iltifatlara sebep olabilir.

Kahve falında buğday tarlası görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlası ekmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmış buğday tarlası görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı buğday tarlası görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil buğday tarla görmek ruhunu güzelleştireceğine, vefa göstereceğine işaret eder.

Kahve falında buğday tarlası sulamak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlada buğday biçmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada buğday toplamak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir