AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarla görmek

Kahve falında buğday tarla görmek

Kahve falında buğday tarla görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tarla gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında buğday tarlasından geçmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında tarlaya buğday ekmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini buğday tarlasında görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, dinden çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday tarlası görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok kolay bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada buğday toplamak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalettir.

Kahve falında tarlaya buğday koymak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir