AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı buğday tarlası görmek

Kahve falında sarı buğday tarlası görmek

Kahve falında sarı buğday tarlası görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı buğday tarlası gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Kahve falında sarı buğday tarlası görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işarettir.

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında koşmak alışveriş yapacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında buğday tarlası sulamak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında yürümek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, yersiz yere suçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil buğday tarlası görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında tarlada buğday toplamak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir