AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlasında uçmak

Kahve falında buğday tarlasında uçmak

Kahve falında buğday tarlasında uçmak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tarlasında uçmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Kahve falında buğday tarlasında uçmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yağmur yağmamasına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada buğday toplamak geri planda kalacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlası sulamak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işarettir.

Kahve falında buğday tarlasını sulamak yatırımlarının kendisine kar getireceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek dertlerin dermanının bulunacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir