AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada buğday görmek

Kahve falında tarlada buğday görmek

Kahve falında tarlada buğday görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, maddi olarak zayıflayacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında tarlada buğday gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere duygularınızı göstermelisiniz.

Kahve falında buğday tarlasından geçmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında buğday tarlasını görmek zahmete ve derde düşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında buğday tarlasında yürümek beklentilerin boşa çıkmayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday tarlasında olmak özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalettir.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına inanılır.

Kahve falında buğday tarlasını sulamak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine işarettir.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir