AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlası sulamak

Kahve falında buğday tarlası sulamak

Kahve falında buğday tarlası sulamak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayatının da kolaylaşacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Kahve falında buğday tarlasını sulamak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine yorulur.

Kahve falında buğday tarlası sulamak varolan borçların ödeneceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine yorulur.

Kahve falında tarla suladığını görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil tarla sulamak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru tarla sulamak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlası sulamak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sebze tarlası sulamak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir