AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya buğday koymak

Kahve falında tarlaya buğday koymak

Kahve falında tarlaya buğday koymak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, güzel bir iş fırsatına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalettir.

Kahve falında tarlaya buğday koymak gördüyseniz:

  • İşinizi, sosyal veya duygusal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmak size düşüyor.

Kahve falında tarlaya buğday koymak evindeki huzurunun yerine geleceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvala buğday koymak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında buğdayı çuvala koymak mutluluğunun katlanacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında buğday tarlası görmek onlar için çabalayacağına, sevgi dolu haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında buğday tarlasına girmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tarla görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir