AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlasına görmek

Kahve falında buğday tarlasına görmek

Kahve falında buğday tarlasına görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında buğday tarlasına gördüyseniz:

  • Değişken tavırlarınız bazılarının kafasını karıştırırken bazı kişilerin heyecanlandırabilir.

Kahve falında buğday tarlasını sulamak fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına işarettir.

Kahve falında buğday tarlası sulamak her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada buğday görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında buğday tarlasında uçmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine alamet eder.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak itibarın sarsılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday tarlasında gezmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ticarette başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir