AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlasında gezmek

Kahve falında buğday tarlasında gezmek

Kahve falında buğday tarlasında gezmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kariyerinde atılım yapacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında gezmek gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler veya size karşıt görüşlerde olan kişilerle ilgili konular için üzülmemelisiniz.

Kahve falında buğday tarlasında gezmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında buğday tarlasını görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday tarlasının yandığını görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday tarlası sulamak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine işarettir.

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasını sulamak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir