AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra sermek

Kahve falında sofra sermek

Kahve falında sofra sermek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofra sermek gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemelisiniz.

Kahve falında sofra sermek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yere sofra sermek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sofra bezi sermek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve halı sermek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere çarşaf sermek yüksek moralli olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski halı sermek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, büyük bir mala sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipe un sermek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir