AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı sakladığını görmek

Kahve falında ayakkabı sakladığını görmek

Kahve falında ayakkabı sakladığını görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı sakladığını gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belirsiz konularda dikkatle hareket etmelisiniz.

Kahve falında ayakkabı sakladığını görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabılarını saklamak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği saklamak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz saklamak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini saklamak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, acı veren kazalara işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyi sakladığını görmek hayırlı haberler duyacağına, içinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik saklamak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü saklamak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir