Kahve falında bebeği saklamak

Kahve falında bebeği saklamak parasının her zaman bereketli olacağına, mutlu bir evliliğe, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği saklamak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında erkek bebek saklamak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, işlerinin duracağına delalettir.

Kahve falında bebeği saklamak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uyuşturucu saklamak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolye saklamak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında öldürüp saklamak gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç saklamak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına işarettir.

Kahve falında birinden altın saklamak çıkar için insanlara zulmetmeye, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini saklamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir