AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş saklamak

Kahve falında diş saklamak

Kahve falında diş saklamak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında diş saklamak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler ya da oluşan farklı olaylar nedeniyle planlarınızın bazılarını uygulamaya koymanız gerektiğini daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında diş saklamak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sır saklamak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında anneden birşey saklamak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında birini saklamak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu saklamak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini saklamak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı saklamak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birşeyler saklamak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir