AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekiç sesi duymak

Kahve falında çekiç sesi duymak

Kahve falında çekiç sesi duymak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet eder.

Kahve falında çekiç sesi duymak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilere takılmayın.

Kahve falında çekiç sesi duymak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekiçle birini öldürmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında çekiç almak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet eder.

Kahve falında çekiçle kavga etmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında çekiç balığı görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekiç atmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekiçle adam öldürmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekiç çakmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir