AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekiçle kavga etmek

Kahve falında çekiçle kavga etmek

Kahve falında çekiçle kavga etmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, gönlünce harcama yapmasına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yokluk çekmeyeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine yorulur.

Kahve falında çekiçle kavga etmek gördüyseniz:

  • Üzerlerine gitmeniz durumunda mücadle etmeniz gerekebilir.

Kahve falında çekiçle kavga etmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekiç bulmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında çekiç görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekiçle birini dövmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, giden birinin geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında çekiçle adam öldürmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında çekiçle birini öldürmek kolay yollardan kazanacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında çekiç çakmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, dişe diş savaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir