AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ekini görmek

Kahve falında buğday ekini görmek

Kahve falında buğday ekini görmek sıkıntılarını atacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işaret eder.

Kahve falında buğday ekini gördüyseniz:

  • Aradığınız ürünleri karlı şekilde alabilirsiniz.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında buğday ekini görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ekin taşımak onları kendi gözünden bile sakınacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ekin yolmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında ekin hasat etmek yapılan işte yalnız kalınacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ekin biçenleri görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ekini biçmek büyük borçlara girmeyeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ekin elemek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir