AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ekin yolmak

Kahve falında yeşil ekin yolmak

Kahve falında yeşil ekin yolmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yanlış adımlar atacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, prestij kaybı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ekin yolmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızın maddi anlamda olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil ekin yolmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik ekin görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin biçmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekini biçmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir