AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin biçenleri görmek

Kahve falında ekin biçenleri görmek

Kahve falında ekin biçenleri görmek işlerinin çoğalacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ekin biçenleri gördüyseniz:

  • Hoş olmayan bazı olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında ekin kaynatmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekinlerin biçildiğini görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, çok hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekin tanesi görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ekin tarlası görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin biçmek verimliliğinin de artacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekin destesi görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalettir.

Kahve falında toprağa ekin ekmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir