AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin hasat etmek

Kahve falında ekin hasat etmek

Kahve falında ekin hasat etmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, dertlerin artacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında ekin hasat etmek gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Kahve falında ekin hasadı görmek zahmetinin çoğalacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında ekin hasat etmek attığı her adımı düşüneceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işarettir.

Kahve falında buğday hasat etmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasat etmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hasat görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında hasat edilmiş tarla görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, işlerinizin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasat edilmiş buğday görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında hasat edilmiş buğday tarlası görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir