AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin taşımak

Kahve falında ekin taşımak

Kahve falında ekin taşımak kazancını katbekat arttıracağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, malına gelecek zarara, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekin taşımak gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında ekin taşımak bahtın açık olmasına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında yeni çıkan ekin görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekin ektiğini görmek başına uğursuz olayların geleceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin sürmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalda ekin görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında ekin biçen birini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, karanlığın biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir