AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday çuvalı görmek

Kahve falında buğday çuvalı görmek

Kahve falında buğday çuvalı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, işinde terfi alacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorulur.

Kahve falında buğday çuvalı gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Kahve falında buğday çuvalı taşımak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında buğdayı çuvala koymak bayram tadında bir ömür geçireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çuval buğday görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğdayı çuvala doldurmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında buğday çuvalı görmek verdiği sözleri tutacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvala buğday doldurmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir