AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek

Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek

Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında çuvallar dolusu buğday gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında çuval dolusu buğday görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında çuval dolusu soğan görmek az çalışarak çok gezeceğine, hayatının da zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çuval dolusu bulgur görmek umutlarının yarım kalmayacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında çuval dolusu pirinç görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu et görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuval dolusu altın görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulur.

Kahve falında çuval dolusu un görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir