AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval buğday görmek

Kahve falında çuval buğday görmek

Kahve falında çuval buğday görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, amaçlarını yerine getireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval buğday gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Kahve falında buğday dolu çuval görmek yeni mallara kavuşacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvala buğday doldurmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çuval içinde buğday görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday çuvalı görmek hedeflere ulaşamayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında çuval çuval buğday görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuval buğday görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, umutlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında çuvallarla buğday görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, güç alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir