AnaSayfa / Genel / Kahve falında arpa başağı görmek

Kahve falında arpa başağı görmek

Kahve falında arpa başağı görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arpa başağı gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında arpa başağı görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil arpa biçmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş arpa görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında arpa biçmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili arpa görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına yorulur.

Kahve falında yeşil arpa görmek büyük başarılar kazanılacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday arpa görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir